yokotawaru (on_the_ground) wrote in fireflyfans,
yokotawaru
on_the_ground
fireflyfans

 • Mood:

Joss Whedon, Nathan Fillion and Summer Glau in Spain..

Joss Whedon, Nathan Fillion and Summer Glau are coming tomorrow to open the Sitges Festival! Sitges is a place near Barcelona and this international festival for fantastic cinema is quite famous. I don't live near there so it sucks..

At least this means that we'll get interviews on TV/magazines and it's great for the promotion of the film in Spain. "Firefly" has never aired here so people have no idea what the movie is about.. but "Buffy" and "Angel" have millions of fans so I think the film can really work.

Link to the site/news -- sorry but it's written in catalán and I don't have time to translate it today--


Serenity inaugurarà el festival

26/09/2005

El director Joss Whedon i els actors Nathan Fillion i Summer Glau inauguraran Sitges 05 amb Serenity el dia 9 d’octubre.

Whedon, amb candidatures als premis Oscar i Emmy com a guionista, creador de la popular sèrie de televisió Buffy la cazavampiros i coguionista de Toy Story, debuta en la realització amb aquesta pel·lícula de ciència-ficció basada en la sèrie televisiva de culte Firefly, també nascuda de la seva ploma.

Escrita i dirigida per Whedon, Serenity ha estat produïda per Barry Mendel. El repartiment prové de la sèrie televisiva, i està format per Nathan Fillion, Gina Torres, Adam Baldwin, Alan Tudyk, Jewel Staite, Morena Baccarin, Summer Glau, Sean Maher, Ron Glass i Chiwetel Ejiofor.
NATHAN FILLION (Mal Reynolds) va interpretar el paper de “fals” Ryan (el soldat que confonen amb el desaparegut) a Salvar al soldado Ryan. També ha protagonitzat la pel·lícula independent Water’s Edge i ha actuat en títols com ara Dracula 2001, Buscando a Eva, Un caso para dos... A la petita pantalla ha treballat en sèries com One Life to Live (que li va valer una candidatura a l’Emmy), Firefly, Tres para todo, Buffy la cazavampiros, Pasadena, Miss Match, etcètera.

SUMMER GLAU (River) va debutar al cinema amb la comèdia juvenil Sleepover. Nascuda a San Antonio (Texas), va actuar com a primera ballarina al Majestic Theatre a Le Bourgeois Gentilhomme, La viuda alegre, Peer Gynt, Paint Your Wagon i altres títols fins que una lesió a la cama la va retirar de la dansa. Un cop instal·lada a Los Angeles va estudiar interpretació i va començar a aparèixer en sèries com ara Firefly, Angel i Cold Case.

**

And I knew all this 'cause I read about it in the newspaper yesterday; it was the first time I read about Serenity here so I got all excited and scanned it.. (although here it looks smaller)


Image hosted by Photobucket.com
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

 • 4 comments